Diensten

ONZE DIENSTEN

Dream Renovations is gespecialiseerd in badkamer- en toilet renovaties. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droom badkamer of toilet. Lees meer over onze diensten op deze pagina of neem direct contact met ons op.

Verbouwen en renovatie

Dream renovations kan u helpen bij het realiseren van uw droom badkamer of toilet. Wij kunnen u indien gewenst al het werk uit handen nemen, van het design tot de realisatie, u heeft er geen omkijken naar als u dat niet wilt. Natuurlijk is het ook mogelijk om een gedeelte van de werkzaamheden aan ons uit te besteden, u heeft bijvoorbeeld de materialen al, maar zoekt iemand die deze netjes en adequaat voor u installeert.

Wij maken graag vrijblijvend kennis met u om de mogelijkheden voor uw specifieke situatie door te nemen. Van begin tot eind, of juist een klein stukje van de weg, Dream renovations heeft altijd de juiste oplossing voor uw (design) verbouwing.

Uitgebreid assortiment

Doordat wij een intensieve samenwerking hebben met enkele vooruit strevende leveranciers in de tegel en sanitair branche zijn wij in staat om u een enorm assortiment te kunnen aanbieden indien gewenst. Een greep uit ons zeer ruime aanbod:

  • Douche wanden
  • Kranen
  • Shower systemen
  • Ligbaden
  • Drains
  • Hot tubs
  • Badkamermeubel
  • Wasbakken

Voor al uw tegels in keramiek, natuursteen en marmer hebben wij een mooie showroom in Naarden waar u uw tegels zal kunnen bewonderen Wij hebben de ideale oplossing voor elk budget.

Montage

 

Wij kunnen voor u de door u zelf geleverde badkamer, wc of keuken monteren en gebruiksklaar plaatsen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. Graag denken wij met u mee om uw huis te verbouwen naar uw droomwensen en behoeften.

Ontwerp

 

Wij kunnen u al het werk uit handen nemen inclusief het ontwerpen van uw nieuwe badkamer of toilet. Het enige wat u hoeft te doen is aangeven wat u mooi vind en wat uw budget is, wij doen de rest!

In een uitgebreid eerste gesprek gaan we diep in op uw wensen. Welke materialen u mooi vind en wat u wilt verwezenlijken in uw nieuwe ruimte,
maar we kijken ook wat er haalbaar is. Aan de hand van dit gesprek maken we een ontwerp voor u, inclusief offerte. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Het ontwerp gesprek kan ook in de avonden plaatsvinden, als dit u beter uitkomt.

LED verlichting

 

Een van de specialismes van Dream renovations is het aanbrengen van LED verlichting in badkamers en toiletten. Dit geeft een mooie, luxe afwerking en is mogelijk in veel verschillende kleuren. Van een bescheiden spotje tot een lichtgevende rand onder uw bad, alles is mogelijk!

Service en onderhoud

 

Voor service onderhoud rekent Dream Renovations een vast uurtarief en alle werkzaamheden worden op afroep verricht. Verbruikte materialen worden aan de opdrachtgever door berekend tegen marktconforme waarden. Helderheid over kosten en planning, geen onaangename verrassingen.

Hang & sluitwerk

 

Ook u wilt natuurlijk dat uw woning of bedrijfspand goed beveiligd is. Wij kunnen uw pand upgraden tot een veilige woning of bedrijfspand conform het politiekeurmerk Veilig Wonen Weerstandsklasse 2. Door onze jaren lange ervaringen in de hang & sluitwerk branche kunnen wij u altijd een passend en gedegen advies geven.

btn_portfolio

WAAROM DREAM RENOVATIONS

Kwaliteit
Wij pakken elke klus met al onze aandacht aan. Groot of klein. We zijn pas tevreden als elk detail klopt en u ook tevreden bent.
Vakmanschap Vakmanschap
Wij zijn echte vakmannen met ruime ervaring in ons vak. Elektra, loodgieten, tegelen of timmerwerk. Bij ons weet u dat u goed zit
ALTIJD GARANTIE
Wij zijn trots op ons werk! Daarom doen we niet moeilijk over garantie. Iets niet in orde? één telefoontje en we regelen het direct.
ONZE PARTNER
raabkarcher_logo