Ons verhaal

ONS VERHAAL

Dream Renovations is het bedrijf van Mark van der Ham. Van huis uit opgeleid tot timmerman, maar thuis in nog veel meer werk dan dat. Omdat ik graag veel meer wilde leren dan op de opleidingen mogelijk was ik de dingen in de praktijk gaan leren bij uiteenlopende soorten bedrijven. Een kleine greep uit wat ik heb gedaan om verdere ervaring op te doen zijn onder andere:

  • Luxe interieurbouw
  • Kozijnen maken en plaatsen
  • Keukens maken en plaatsen
  • Badkamers en toiletten ontwerpen en verbouwen
  • Hang- en sluitwerk specialist

Mijn passie is echter blijven steken in het ontwerpen en verbouwen van badkamers en toiletten. Jarenlang was ik altijd de man die gebeld werd door vrienden, kennissen en collega’s als er iets gedaan of verbouwd moest worden in huis. Mij was niets te gek of te veel en door mijn perfectionisme daarom vaak gevraagd. Met Dream Renovations heb ik de logische volgende stap genomen, mijn eigen bedrijf. Dream Renovations is het ideale adres voor uw verbouwing, loodgieterswerk, elektra, tegelen en timmeren, ik draai er mijn hand niet voor om.

btn_portfolio

WAAROM DREAM RENOVATIONS

Kwaliteit
Wij pakken elke klus met al onze aandacht aan. Groot of klein. We zijn pas tevreden als elk detail klopt en u ook tevreden bent.
Vakmanschap Vakmanschap
Wij zijn echte vakmannen met ruime ervaring in ons vak. Elektra, loodgieten, tegelen of timmerwerk. Bij ons weet u dat u goed zit
ALTIJD GARANTIE
Wij zijn trots op ons werk! Daarom doen we niet moeilijk over garantie. Iets niet in orde? één telefoontje en we regelen het direct.
ONZE PARTNER
raabkarcher_logo