Onze aanpak

ONZE AANPAK

Kennismakingsgesprek

In dit gesprek maken we persoonlijk kennis en bekijken we de ruimte die u wilt laten aanpakken. We bespreken uw wensen en bekijken de mogelijkheden.

Offerte op maat

Aan de hand van het kennismakingsgesprek sturen wij u geheel vrijblijvend een offerte. Deze offerte blijft 30 dagen geldig.

Bestelling van materialen

De bestelling en levering van materialen kunt u in eigen hand houden, of door ons laten uitvoeren.

Planning

In overleg bepalen we samen wanneer we aan het project gaan beginnen, en wanneer we verwachten klaar te zijn.

Start verbouwing

Op de geplande dag en tijd zorgt u dat de ruimte(s) klaar zijn voor de verbouwing en dat (indien afgesproken) de materialen geleverd zijn. Zo kunnen wij meteen aan de slag!

Oplevering

Als de hele klus geklaard is volgt natuurlijk de oplevering. Samen kijken we of alles naar wens is, en dan kan het genieten beginnen!

Wat kost het ?

Al onze projecten worden op maat gemaakt. Afhankelijk van uw wensen en budget stellen wij een ontwerp voor u samen. Hierdoor is het voor ons mogelijk om het maximale uit uw budget te halen.

btn_portfolio

WAAROM DREAM RENOVATIONS

Kwaliteit
Wij pakken elke klus met al onze aandacht aan. Groot of klein. We zijn pas tevreden als elk detail klopt en u ook tevreden bent.
Vakmanschap Vakmanschap
Wij zijn echte vakmannen met ruime ervaring in ons vak. Elektra, loodgieten, tegelen of timmerwerk. Bij ons weet u dat u goed zit
ALTIJD GARANTIE
Wij zijn trots op ons werk! Daarom doen we niet moeilijk over garantie. Iets niet in orde? één telefoontje en we regelen het direct.
ONZE PARTNER
raabkarcher_logo