Portfolio

Wij zijn trots op al onze verbouwingen. Elke badkamer-, wc-, wasbak- of douche- renovatie is uniek. Het vakmanschap van onze klussers én de ruime ervaring die zij hebben met renovaties zorgen ervoor dat u de badkamer of wc krijgt van uw dromen!

Wij laten u graag een aantal mooie reeds afgeronde badkamer- en toilet renovatie projecten zien en nodigen u daarom bij deze uit om een kijkje te nemen in ons portfolio.

 • Badkamer

 • Badkamer

 • Badkamer

 • Badkamer

 • Toilet

 • Badkamer

 • Toilet

 • Marmeren vloer Almere

  Wij hebben bij deze grote vrijstaande woning aan de rand van Almere de hal vloer aangepakt. Eerst hebben wij de oude tegelvloer er uit gehakt, daarna is de vloer geëgaliseerd en daarna hebben we deze mooie marmeren vloertegels van 80 x 80 cm in hal verwerkt.  Als een mooie kers op de taart hebben we van de zelfde tegels plinten laten maken en deze verwerkt op de vloertegels.

  Locatie: Almere haven
  Werkzaamheden: Hal vloer met marmer tegelen
  Tijdsduur: 4 dagen

 • Badkamer met klassiek tintje

  Complete renovatie van een zeer gedateerde badkamer met een onlogische indeling. De indeling van de badkamer is geheeld omgegooid en verbouwd. Waardoor er meer ruimte ontstond om te douchen.

  Ook hebben we een zeer ruime sidetable omgebouwd naar badkamermeubel, een inbouwtoilet geplaats, een verlaagd plafond met spotjes gebouwd en een zitje in de douchehoek verwerkt.

  Het resultaat is een moderne badkamer met een klassiek tintje.

  Locatie: Almere
  Werkzaamheden: Renovatie van de volledige badkamer.
  Tijdsduur: 9 dagen

 • Moderne Badkamer

  De klant had net een nieuwe woning gekocht. Het enige wat nog ontbrak, was een nieuwe, moderne badkamer, voor een zachte prijs. Aangekomen bij de klant, troffen wij een zeer gedateerde en rommelige badkamer aan. Een mooie uitdaging.

  We zijn direct begonnen met het slopen van de oude badkamer en hebben samen met de klant de nieuwe badkamer ontworpen.

  Binnen no-time hadden we de droom van de klant waargemaakt. Een zeer ruime douchehoek met stortdouche en drain, badkamermeubel en een zwevend toilet. Als afronding van het geheel hebben we gekozen voor grote, witte wandtegels op een donkere vloer.

  De moderne badkamer was compleet.

  Locatie: Almere
  Werkzaamheden: Renovatie van de volledige badkamer.
  Tijdsduur: 9 dagen

 • Portugees toilet

  Dit toilet heeft een gehele renovatie gekregen met unieke Portugese wandtegels.

  Zoals op de foto te zien is, hebben wij het patroon van de wand tegels op de koof naar boven door getrokken.

  Ook is het toilet voorzien van een natuurstenen wasbakje waar de afvoer en de waterleiding volledig uit het zicht weg gewerkt zijn.

  Locatie: Almere
  Werkzaamheden: Verbouwing van de volledige toiletruimte.
  Tijdsduur: 3 dagen

 • Mozaiek toilet

  Deze klant wilde de huidige wandtegels laten zitten omdat deze recentelijk geplaats waren. Echter het bestaande toilet was erg oud en door dat de wc pot ver naar voren stond was er weinig ruimte over.

  Door een het plaatsen van een modern hangtoilet die wij hebben getegeld met een mooie mozaiek tegel en een bijpassende vloer tegel heeft het toilet en een warm luxe uitstraling gekregen.

  Omdat het wand tegelwerk kon blijven zitten zijn wij ruimschoots binnen het budget van de klant gebleven.

  Locatie: Almere
  Werkzaamheden: Renovatie van de toiletruimte.
  Tijdsduur: 3 dagen.

WAAROM DREAM RENOVATIONS

Kwaliteit
Wij pakken elke klus met al onze aandacht aan. Groot of klein. We zijn pas tevreden als elk detail klopt en u ook tevreden bent.
Vakmanschap Vakmanschap
Wij zijn echte vakmannen met ruime ervaring in ons vak. Elektra, loodgieten, tegelen of timmerwerk. Bij ons weet u dat u goed zit
ALTIJD GARANTIE
Wij zijn trots op ons werk! Daarom doen we niet moeilijk over garantie. Iets niet in orde? één telefoontje en we regelen het direct.
ONZE PARTNER
raabkarcher_logo